Kakao Fasulyeleri
Batı Afrika'dan gelen kaliteli kakao çekirdeklerimiz, kalite ve sürdürülebilirlik konusundaki taahhüdümüzü göstermekte ve ürünlerinizi çikolatanın özleriyle zenginleştirmektedir.
Menşei: Fildişi Sahili
Yetiştirme Türü: Organik, Konvansiyonel
Tarz: Hammadde, fermente, kurutulmuş/sınıflandırılmış
Renk Sınıfı: Kahverengi
KOKU: Meyvemsi, fındık
Yabancı Maddeler: Maks. %1
Kusurlar: Maks. %3
Nem: - %7,5 maksimum
Ortalama Boyut: 22 min ve %12'den fazla dışarıda olmamalıdır
Kalibre: Min. 35/100 g
Ambalaj: Jüt çuval
Deneme Siparişi: 14 metrik ton (bir 20 fitlik konteyner)